BUCURESTI

Partener principal
Bd. Lascăr Catargiu
0721 896 185
031. 107.92.75
office@galeriaromana.ro
Galeria Romană a redat Bucureștiului una dintre cele mai frumoase clădiri, ridicată în prima jumătate a secolului XX. Galeria Romană, din Bulevardul Lascăr Catargiu nr.1, în Piața Romană, a devenit sufletul acestei case monument de arhitectură. În spațiile sale generoase, luminoase, cu un aer de noblețe de altădată, trăiesc într-o armonie perfectă arta plastică și decorativă, românească și străină, clasică și contemporană.Sunt expuse lucrările celor mai importanți artiști clasici români, iar artiștii importanți de astăzi sunt bucuroși să fie prezenți pe simezele sale. Galeria Romană își face o datorie de onoare din promovarea artei românești, de conștientizare a ei atât în spațiul cultural național, cât și străin. Vizitarea unei expoziții la Galeria Romană, un reper este ca o călătorie într-o poveste din lumea artei, la capătul căreia plecați cu sufletul plin de culori și cu zâmbetul pe buze.Galeria Romană este ca un prieten: te așteaptă mereu cu brațele deschise și cu ce are mai bun și mai frumos.

Artă pentru toţi

ARTE PLASTICE
Program:
19:00 - 04:00
Tip eveniment:
Exclusiv NAG
Perioada expozitie:
09/30/2016 - 10/01/2016
 

Galeria Romană vă propune două ateliere inedite: - Proiectul Fundaţiei Catharsis Art: "Toată lumea pictează", prof.coordonator Mariana Cîmpeanu.

Vârsta minimă de participare este de 8 ani, iar toate materialele sunt puse la dispoziţie de către ogranizatori. Pe parcursul desfăşurării proiectului, participanţii se vor familiariza cu tehnica picturii în culori acrilice pe carton pânzat ori alt suport pus la dispoziţie. Micile picturi de 15x15 cm realizate vor intra în colecţia personală a fiecărui participant. Temele abordate vor fi alese de comun acord. 

Proiectul: "Tatuajul, povestea mea", al artistului tatuator Ali Nabeel Saleem Breegae, în cadrul căruia sunteţi invitaţi să fiţi martorii naşterii unor poveşti în cerneală pe piele.