Sibiu
0722655385
bisteatru@gmail.com
BIS Teatru Sibiu În toamna anului 2006 un grup de tineri actori a propus, în Sibiu, un alt tip de spectacol de teatru, în locații mai puțin convenționale. În anul 2009 acest grup de inițiativă a dat formă juridică preocupărilor sale artistice înființând Asociația Culturală BIS, ONG care derulează diverse proiecte culturale, printre care festivalul “25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” și proiectul “TEATRUL DIN CARTIER”. În prezent spectacolele produse de Asociația BIS înseamnă: stagiune permanentă la Atrium Sibiu sub sigla BIS Teatru; 12 actori (angajați și colaboratori), precum și un număr variabil de voluntari; un repertoriu variat care cuprinde 11 titluri de spectacole in-door și două spectacole de teatru de stradă; proiectul muzical „Lipicioșii”. Din august 2016 spectacolele BIS se desfășoară și la Grădina BIS din Sibiu, str. Ștefan cel Mare 56.

CLANDESTINO - spectacol de teatru

TEATRU
Program:
22:00 - 23:20
Tip eveniment:
Exclusiv NAG
Perioada expozitie:
09/30/2016 - 09/30/2016

„CLANDESTINO - o versiune entomologico-muzicală a poveștii diluviene”.

Prima producție BIS teatru care îi aduce împreună pe Laurențiu Bănescu și pe Claudiu Fălămaș. Pe Laurențiu îl cunoaștem din "Monoloagele vecinului". Pe Claudiu din "Născut în '90". Acum se cunosc și ei destul de bine încât să ne uimească pe noi cu această parabolă muzicală.

Clandestini pe Arca lui Noe. Clandestini în univers. Singuri. Împreună.

Având ca sursă de inspirație primul capitol din „O istorie a lumii în 10½ capitole” de Julian Barnes, CLANDESTINO revine asupra uneia dintre cele mai vechi frământări ale individului: eu în ce „cabină” călătoresc pe croaziera vieții?

CAR, CARI - substantiv masculin. Nume dat mai multor specii de insecte mici, dăunătoare, din ordinul coleopterelor, cu corp păros și picioare scurte, care trăiesc în lemn și se hrănesc cu acesta. Din latinescul carius. (sursa: DEX online)

CLANDESTINO este un spectacol al Companiei BIS Teatru, care s-a jucat în PREMIERĂ în cadrul maratonului „25 de ore de teatru non-stop”.