2
Visssual
Str. Fabricii

0751580141

Un spațiu de congruență pentru artiști, makeri, freelanceri și public. Un spațiu pentru evenimente, dezbateri, creație, experiment, producție și învățare. Cu alte cuvinte: un loc pentru visare și realizare.

Live Painting&Sound

INSTALATIE


Tip eveniment
EXCLUSIV la NAG
Perioada Expozitie
11.10.2019 - 12.10.2019
Program
  • 18:00 - Deschidere
  • 03:00 - Inchidere

Live Painting cu Adrian Preda si sound design cu Dinu Ivancu

Verde crud si Verde plastic

INSTALATIE


Tip eveniment
EXCLUSIV la NAG
Perioada Expozitie
11.10.2019 - 12.10.2019
Program
  • 18:00 - Deschidere
  • 03:00 - Inchidere
Artist(i):
Curator(i):

SECOLUL 21. Secolul evolutiei. Este ea, evolutia buna sau spre ce ne indreptam? Oamenii cauta confortul. Dar cautarea lui aduce si o lipsa a responsabilitatii. De ce spun asta? Confortul aduce cu sine o lipsa foarte mare. Vorbesc aici despre lipsa grijii fata de natura. Cum a evoluat in ultimii ani relatia dintre om-natura? Cand ai o planta vie, necesita ingrijire. Omul treptat se lipseste de tipul acesta de plante, transformand-o in ceva de plastic. Da, plantele de plastic din punct de vedere estetic, seamana si...nu necesita mare atentie. Dar ce beneficii aduc unei case? Stim cu totii ca plasicul numai benefic nu este pentru natura si totusi, cu totii ne dorim o viata sanatoasa. Natura ne ofera oxigenul fara de care nu am putea face niciun pas. Cum ne putem intoarce constiinta spre un viitor mai sanatos? Prin reflectie si actionare. Propun prin acest proiect sa reflectam si instig la alegere. Tu ce alegi? Verde crud sau verde plastic?

#Soundcards by Fine Sounds

MULTIMEDIA


Tip eveniment
EXCLUSIV la NAG
Perioada Expozitie
11.10.2019 - 11.10.2019
Program
  • 19:01 - Deschidere
  • 00:01 - Inchidere
Artist(i):
Galerist(i):
Invitat(i):
Avem plăcerea de a vă anunța lansarea Ediției Aniversare-1 an de #Soundcards. Muncă depusă de un an de zile, concretizată într-un Bundle Pack Special-o colecție de muzică venind direct de la artiști către ascultători. Acesta este rezultatul efortului colectiv depus de comunitatea Fine Sounds, din Brașov, România. Care-i treaba cu #Soundcards? Un Soundcard este un suport fizic sub forma unei vederi clasice, realizată pentru a putea lansa muzică locală într-un mod inovativ. Acest proiect tineste să reînvie un mijloc învechit de comunicare și susține colaborarea între muzicieni și artiști grafici. Dacă ai auzit de noi, dar nu ai știut cu ce ne ocupam sau dacă ai vrut să vorbești cu noi, dar nu ai știut cum, acum este șansa ta să dai un salut! Vino pe 11 Octombrie la NAG, în Brașov, în locațiile selectate!