41
Galeria Verticala by Celula
Strada Popa Petre 21 București 030167

Galeria Verticală by Celula Celula de Artă iese încă o dată din vitrina-acvariu din B-dul Carol 53 și se extinde permanent cu Galeria Verticală din curtea Random Space (str. Popa Petre nr. 21), un nou spațiu de consum de artă ce ridică barierele clasice dintre lucrări și privitori. Deschiderea oficiala a avut loc pe 21 mai 2022 Proiectul "Celula de Arta" eludează spațiul clasic al galeriei, pentru a crea un dialog direct și nonconformist între obiectul de artă și privitor. Vine în sprijinul creației contemporane în ariile tematice ale artelor vizuale de nișă, ale artelor muzicale şi spectacolului viu. Incurajează dezvoltarea de noi forme de expresie artistică accesibila zilnic pentru publicul stradal.

Lilith - Black Moon

DESIGN


Tip eveniment
DESCHIS si la NAG
Perioada Expozitie
18.08.2022 - 08.09.2022
Artist(i):
Galerist(i):
Lilith - Black Moon este ținuta reprezentativă a lucrării sale de licență intitulată “HALA”, ținută inspirată din corpul astronomic, Luna. Conceptul se bazează pe ceea ce reprezintă astrologic Luna si ceea ce transmite prin cele mai ascunse emoții ale sufletului nostru: mister, fantezie, sensibilitate, dorință și iubire. În astrologie, Soarele reprezintă spiritul, în timp ce Luna reprezintă corpul fizic și emoțional, un sentiment profund și activ în întunericul nopții, moment care o reprezintă și pe artista noastră. Lilith reprezintă inițierea unui nou capitol al vieții noastre. Volumul, texturile sunt cele mai predominante în lucrările sale, iar accesoriile sunt specifice Lunei. Alexandra Vlase este omul care și-a dăruit ultimii trei ani documentării în arta decorativă, în acest an absolvind studiile programului de licență în cadrul Universității Naționale de Arte din București, urmând să înceapă masterul în același domeniu. Pasiunea sa pentru estetic, pentru ceea ce este frumos și plăcut ochiului, a influențat-o în alegerea Fashion Design-ului pentru cariera sa, de-a lungul timpului având mai multe expoziții de grup și proiecte de modă. Astăzi, activează într-un cadrul educațional și creativ, încurajând oamenii să își urmărească visele.

Celula Vie

PERFORMANCE


Tip eveniment
EXCLUSIV la NAG
Perioada Expozitie
01.10.2022 - 01.10.2022
Artist(i):
Curator(i):
Galerist(i):
In toamna 2022 am decis sa imi fac o colectie de tatuaje permanente pe baza desenelor prietenilor mei artisti. Pentru ca locuiesc din tara in tara si calatoresc din tara in tara nu mai am un contact permanent cu ei, si am hotarat sa ii port permanent cu mine prin aceste desene transformate in tatuaje. Fiind in acest moment in Bucuresti, orasul tineretii mele, am decis sa particip cu acest performance la NAG in speranta ca voi da o sansa artistilor care vor sa expuna dar nu au posibilitatea. Doresc sa imi creez o galerie personala cu desene facute de persoane necunoscute pe propriul meu corp - devenind astfel in acelasi timp: curator, panza si opera de arta. Fiind curator imi rezerv dreptul de a respinge desene pe care nu le consider artistice, care sunt vulgare sau sunt umilitoare. Concret: invit vizitatorii Galeriei Verticala by Celula, sambata intre ore 19:00-21:00 sa contribuie la colectia mea de tatuaje artistice cu o serie de tatuaje temporare desenate de ei insisi.